Thursday, 28 November 2013 11:39

Ryanair с нови полети и до най-големите летища в Европа

Written by 
Rate this item
(9 votes)

Вижте кои летища компанията смята да включи в своите маршрути

Нискобюджетната авиокомпания продължава да залага на разширяване и смята да използва по-големите летища в Европа за своите полети.

През следващите пет години ирландската авиокомпания – Ryanair ще бъде представена на най-големите летища в Европа, заяви главният изпълнителен директор на компанията Майкъл О'Лиъри в Брюксел.

Трите основни центрове в Европа – Хийтроу в Лондон, Шарл де Гол в Париж и летище Франкфурт, са изключени от списъка на възможните летища, които авиокомпанията ще използва. Ползването на по-големите летища, като наприме Zaventem в Брюксел, може да „оскъпи малко полетите на Ryanair“, добави още О'Лиъри, но пък ще създаде по –голям комфорт на пътниците.

През тази седмица О'Лиъри вече съобщи за споразумения с най-големите летища в Брюксел и Рим.  От компанията също обявиха, че имат много планове и за най-големите летища в Германия, но без да правят конкретни изявления. Към момента Ryanair е представена на дванадесет германски летища, включително Weeze до Дюселдорф или Меминген до Мюнхен.

Дано това доведе до по-голяма конкуренция и намаляване на цените, които в поселено време скочиха драстично. И дано има полза и за нас потребителите!

Read 2983 times

© ZaBulgarite.com ǀ Сайт на всички българи в чужбина ǀ Всички права запазени

1 comment

Login to post comments

ZaBULGARITE NEWS

OUR BULGARIA ABROAD

YOUR E-EDITION

   Belgium                    

   Germany         

   Cyprus

   EU

   Find Useful Information

   The Project 'ZaBulgarite'

   Become a Part of the Team

  Find a Material

  The Idea Behind E-Edition

  Publish Your Material