Thursday, 11 July 2013 15:46

Нов тип мол в България

Written by 
Rate this item
(4 votes)
Нов тип мол в България Снимка: Facebook

Търговски център от нов „отворен” тип бе открит днес в Бургас

За първи път в България днес официално беше открит в град Бургас търговски център от нов тип. С отворената си планировка, посетителите на развлекателното съоръжение остават с впечатлението, че се разхождат по търговска улица, а не че са в търговски център.

СТРАНД, както е наречен молът, дава заявка за успешно съчетаване на изискванията на модерния живот с нуждата от място за срещи и отдих. СТРАНД е търговски и развлекателен център от ново поколение. Вдъхновен от атмосферата на традиционната главна улица, СТРАНД позволява на посетителите си да се разхождат на открито, да дишат свеж въздух и да прекарат свободното си време пълноценно в модерна и уютна обстановка.

СТРАНД обещава да бъде интересна нова придобивка за града. Мекият морски климат на Бургас предразполага за приятни разходки на открито, които вече ще бъдат съчетани с шеметно пазаруване. В СТРАНД ще отворят врати за първи път в Бургас повече от 14 марки: Matstar, Lonsdale, Ichi&Blend, Densi, Levis, Smash, Vivacom, AleSte, Reni, Caprice, OVS, GSUS, Perfect England, Parad, St. Martins, Celio, Silvian Heach, Broadway, Mexx, List, Warehouse. Британската марка М&Co ще отвори магазина си утре – 12-ти юли.

Молът разполага с огромен паркинг, ресторантска аркада, кино и много други атракции. Въпреки че за съжаление все още не е напълно готов да разкрие целия си потенциал, новият мол от „отворен” тип обещава да се превърне в една от многото атракции на красивия Бургас. www.ZaBulgarite.com

За повече информация посетете:
www.strand.bg или страницата му във Фейсбук и Туитър. 

Read 1080 times

© ZaBulgarite.com ǀ Сайт на всички българи в чужбина ǀ Всички права запазени

Login to post comments

ZaBULGARITE NEWS

OUR BULGARIA ABROAD

YOUR E-EDITION

   Belgium                    

   Germany         

   Cyprus

   EU

   Find Useful Information

   The Project 'ZaBulgarite'

   Become a Part of the Team

  Find a Material

  The Idea Behind E-Edition

  Publish Your Material