Monday, 11 March 2013 19:56

Добре дошли на нашите нови приятели - Езиков център "Бон шанс"!

Written by 
Rate this item
(4 votes)
Добре дошли на нашите нови приятели - Езиков център "Бон шанс"! http://www.french-burgas.com

Добре дошли при нас, "Бон шанс"!

Екипът на ЗаБългарите има огромното удоволствие да посрещне сред приятелите си Езиков център "Бон шанс". Надяваме се техните свежи идеи, творчески ентусиазъм и свежо мислене да се отразят поне малко и на нас, които също сме със свежи идеи, творчески ентусиазъм и свежо мислене, но както казва великият Мечо Пух:"Колкото повече, толкова повече".

"Бон шанс" организира курсове и индивидуални уроци по много езици за всички нива от европейската езикова рамка. Така че, ако искате да научите чужди език или пък просто ви трябва езикова консултация, отивайте при тях. Толкова са готини, че когато се върнем в България много искаме да учим чужди езици именно при тях. А пък има и бонус - офисите им се намират засега в Бургас, а ние добре знаем какво прекрасно съчетание е френският език с морския бриз и българската кухня с италианския привкус...

Можете да посетите собствения уебсайт на "Бон шанс" на адрес http://www.french-burgas.com, но също така и да следите за всичко интересно от света на езиците и чуждоезиковото обучение от един прекрасен български град - Бургас на страницата на езиковия център на сайта на ЗаБългарите.

Освен това от "Бон шанс" ни обещават много интересни истории, свързани с езиковото разнообразие особено в страните с романски езици, което звучи много интересно.

Пожелаваме на "Бон шанс" бон шанс и очакваме с нетърпение развитието на нашето приятелство.

Добре дошли!

 

Read 2380 times

© ZaBulgarite.com ǀ Сайт на всички българи в чужбина ǀ Всички права запазени

Login to post comments

ZaBULGARITE NEWS

OUR BULGARIA ABROAD

YOUR E-EDITION

   Belgium                    

   Germany         

   Cyprus

   EU

   Find Useful Information

   The Project 'ZaBulgarite'

   Become a Part of the Team

  Find a Material

  The Idea Behind E-Edition

  Publish Your Material