Thursday, 19 September 2013 14:54

Информационна кампания за европейските избори през 2014 г.

Written by 
Rate this item
(5 votes)

Информационното бюро на Европейския парламент в София ще представи подробности относно информационната кампания за европейските избори 

Събитието ще се състои на 20 септември (петък), от 10:30 ч. в новата сграда на информационното бюро на Европейския парламент в София на ул. "Георги С. Раковски" 124. 

Събитието съвпада с третото издание на PARK(ing) Day - очертаните места за паркиране пред сградата се превръщат във временен парк и гостите на представянето ще могат да пият кафе заедно с екипа на Информационното бюро. 

Европейският парламент даде официален старт на 10 септември на своята информационна кампания за повишаване на осведомеността за предстоящите европейски избори през май 2014 г. Според представителите на парламента, изборите са важни и хората трябва да бъдат осведомени преди гласуването. 

Ще може да следите събитието и в Twitter страница на Информационното бюро на Европейския парламент (EP_Bulgaria) с hashtag #EP2014.
 

Повече информация за събитието

Събитие във Facebook: https://www.facebook.com/events/669981796346193/?fref=ts

Прессъобщението за събитието: http://www.europarl.bg/view/bg/media/press-release/pr-2013/pr-2013-September/pr-2013-Sep-3.html

 

 

Read 805 times

© ZaBulgarite.com ǀ Сайт на всички българи в чужбина ǀ Всички права запазени

Login to post comments

ZaBULGARITE NEWS

OUR BULGARIA ABROAD

YOUR E-EDITION

   Belgium                    

   Germany         

   Cyprus

   EU

   Find Useful Information

   The Project 'ZaBulgarite'

   Become a Part of the Team

  Find a Material

  The Idea Behind E-Edition

  Publish Your Material