Monday, 09 September 2013 12:55

Нов БГ магазин в Брюксел

Written by 
Rate this item
(15 votes)

Класически български стоки, нова обстановка и нов маниер на обслужване – за магазин „България” може много да се говори.

На улица Froissart на половината път между кръговото кръстовище на Schuman и Place Jourdan в белгийската столица отвори врати нов български магазин. И всички предпоставки са на лице /www.zabulgarite.com/ той да се превърне в много посещавано място не само от българите, живеещи в Брюксел, но и от много други жители и дори гости на града.

За мащабите на белгийската столица търговското помещение на магазина е достатъчно голямо. И все пак там няма да намерите огромни рафтове, претрупани с еднотипна стока. Напротив, приятно и  тематично подреден е богат асортимент от най-различни български благинки: сладки вкусотии, няколко вида пчелен мед, множество видове и марки /www.zabulgarite.com/ колбаси, български сирена, много видове кисело мляко, сред които дори биволско, много видове консервирани и бутилирани храни. Към това чудесно балансирано разнообразие от стоки трябва да се добавят и продуктите на две винарски изби – подбрани бели и червени вина на различни, достъпни за всеки джоб, цени. Бутилка хубаво българско вино е винаги чудесен подарък и за българи, и за техни приятели чужденци.

Можете да намерите и богат асортимент от глинени съдове – прекрасни за ползване във вашия дом или като подарък.

Към всичко това не може да се подмине приятелското обслужване, което може да получите в магазина. Освен мили думи, ще ви /www.zabulgarite.com/ бъдат дадени всякакви подробности за наличните стоки и за услугите, които предлага магазинът.

От там ни обещаха, че се подготвят за много изненади за своите клиенти – дегустация на вина, промоции на различни /www.zabulgarite.com/ стоки, доставка на стоки по поръчка и много други. Остава ни само да почакаме и ще видим.

Горещо ви препоръчваме да посетите магазин „България”, ако имате тази възможност. Ние, от екипа на ZaBulgarite, ви обещаваме да ви държим винаги информирани за предстоящи инициативи.

Адрес: 62 Rue Froissart, 1040 Etterbeek, Bruxelles

Работно време: всеки ден от 10:30 до 20:00

Приятно пазаруване! /www.ZaBulgarite.com/ 

Read 3131 times

© ZaBulgarite.com ǀ Сайт на всички българи в чужбина ǀ Всички права запазени

Login to post comments

ZaBULGARITE NEWS

OUR BULGARIA ABROAD

YOUR E-EDITION

   Belgium                    

   Germany         

   Cyprus

   EU

   Find Useful Information

   The Project 'ZaBulgarite'

   Become a Part of the Team

  Find a Material

  The Idea Behind E-Edition

  Publish Your Material